Intet ydre kan skabe dig. Men er du hel, kan de sunde ydre valg fuldende dig.

Julens værdi

Ret bevidst har jeg valgt i tiden indtil Nytår, der skal være masser af plads og rum til refleksion- refleksion over livet, refleksion over mine bevægelser mod det liv jeg ønsker.

Jeg har brugt lidt tid på at reflekterer over julen. Egentlig elsker jeg den tid. Det er hygge, samvær – og jeg får altid lyst at være og gøre for dem jeg elsker. Stearinlys, der på smukkeste vis for lov hver aften at hygge- Jeg elsker det. !- Men det er også en tid hvor vi på godt og ondt gør os tanker på det der var- og det der er. Desværre havde jeg en for voldsom skilsmisse med mine børns far. En skilsmisse- der gik ud over mine 2 elskede børn.

Julen blev pludselig ikke det sammen- ikke længere  en familie men to splittet. Børn der ikke kunne blot få lov at være med “både” mor og far.

Gaverne manglede ikke, de blev flere for der blev givet- for den kærlighed vi havde “taget ” fra dem.-  åh ja kunne jeg lave noget om så  gik jeg tilbage “lige der” med al den visdom jeg har nu  – gjorde ALT anderledes.  Heldigvis ved jeg det nytter. Nytter at heale på gamle sår- Nytter at få lov at tale om det. nytter at få lov at erkende

Refleksion på gaver.

Ret ubevidst giver vi vores børn mange gaver. Mange materealistiske gaver.Julen handler for børn “desværre ” mest om gaver- ikke nærhed og kærlighedsgaver NEJ- men om alt det kun penge kan købe. Det os,  IKKE det rene og kærlighedsfyldte barn som starter dette “hamsterhjul” af jagt på materealisme

Et hamsterhjul som så for mange , desværre for længe bliver deres målstok for lykke- så trist. Vi bruger så ofte en stor del af vores voksne liv -på at finde sandheden- At lykke er de rene kærlighedsfyldte værdier- familie, venskaber,leve meningsfyldt ,elske -ja også sig selv , naturen, de små daglige bevægelser og øjeblikke. Det er de sande gaver- det er værdifuldt, det er tradition- Det er kærlighed.

DET ER DET JULEN HANDLER OM

 

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest

1 comment on “Julens værdi”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.