Jeg holder løbende en række arrangementer, både foredrag, retreats, workshops mm.

Alle mine arrangementer er med min autencitet og energi. Jeg bidrager altid med mit perspektiv på livet og taler fra hjertet – helt åbent og ærligt.

Led med hjertet

Du kan booke mig til et foredrag om at lede fra hjertet, det kan enten handle om at lede dit eget liv eller lede en virksomhed (og derved dine medarbejdere).

Ordløs terapi – æteriske olier kan ændre dit liv

Du kan også booke mig til et foredrag om “ordløs terapi” og høj livsvibration. Dette foredrag handler om, hvordan vi ved hjælp af æteriske olier kan højne vores vibration og få større livsglæde.

Du kan læse mere om DoTerras æteriske olier her.

På besøg i den åndelige verden

Dette foredrag er oplagt til en venindeaften eller -weekend. Det handler om den åndelige verden, og alt det, som kan virke mystisk, gøres naturligt og ligetil.

Veninde vinsmagning med alt godt fra Spanien

Jeg tilbyder en lidt anderledes vinsmagning, f.eks. til et kvindearrangement, polterabend eller blot en hyggelig aften i venindernes lag. Ved denne vinsmagning vil der være smagsprøver på spanske økologiske vine og lækre økologiske tapas krydret med historier fra mit lette, sødmefulde liv.

Kontakt mig for at booke dit arrangement

Som udgangspunkt koster et foredrag 95 kr. pr. person. Det skrædderer syes altid til netop dig og dine deltagere. Ved vinsmagninger med tapas er prisen naturligvis tilpasset det, der serveres.