Intet ydre kan skabe dig. Men er du hel, kan de sunde ydre valg fuldende dig.

Æteriske Olier

En vis, gammel kone kan også forelske sig. Det har jeg gjort. Jeg er faldet pladask for DoTERRA, som er verdensførende inden for æteriske olier og kosttilskud.

Gitte Aya · Et liv med nydelse, nærvær og glæde

Olierne virker straks og er yderst terapeutiske.

Derfor kalder jeg det ordløs terapi. Alt er energi (det sagde Einstein også!)

Du er energi, og dine følelser er energi. Dine følelser styrer dermed, om din energi er højt vibrerende eller lavt vibrerende. Følelser skal mærkes, erkendes og derved forløses – særligt de negative dybereliggende af slagsen. Til dette er der al hjælp at hente ved at bruge æteriske olier.

Ønsker du at vide mere om oliernes magi, så kontakt mig.

Jeg tilbyder en gratis coaching omkring DoTerras olier, så vi sammen lander de olier, der er de helt rette for dig.

Der er en olie til ALT, og jeg elsker det.